سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم سپاه: تیم پنج نفره عاملان شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان و همسرش دستگیر شدند + عکس

بازدید کمیسیون اصل ۹۰ از ابر پروژه ملی چشمه نور

هیأت بازرسی کمیسیون اصل نود مجلس در ادامه بازدید نظارتی خود از طرز کار دستگاه‌های مختلف در مسیر اجرایی شدن ابر پروژه ملی چشمه نور و سایر پروژه‌های علمی کشور ضمن بازدید از این پروژه‌ها در پژوهشگاه دانش‌های بنیادی با رئیس و دانشمندان پژوهشگاه به گفت‌وگو پرداختند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۰ - ۰۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 25
کد خبر: ۲۰۵۶۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس درباره دیدار هیأت بازرسی کمیسیون اصل نود از مسیر اجرایی شدن ابر پروژه ملی چشمه نور و سایر پروژه‌های علمی کشور گفت: در این دیدار محمدجواد لاریجانی به تشریح پروژه‌های انجام شده در این پژوهشگاه به ویژه همکاری با سازمان اروپایی پژوهش‌های هسته‌ای که به عنوان بزرگترین آزمایشگاه فیزیک ذره‌ای جهان شناخته می‌شود پرداخت و در ادامه نیز جزئیاتی از سازه عظیم تلسکوپ ملی که در سال جاری راه‌اندازی شده است، ارائه کرد.

وی خاطرنشان کرد: در بخش دوم جلسه متخصصان این پژوهشگاه به توضیح اهمیت پروژه چشمه نور و جایگاه آن در توسعه علوم جدید پرداخته و با تشریح نمونه‌های مختلف این مرکز علمی در دنیا به کاربرد آن در دستیابی به فن‌آوری‌های نوین در زمینه‌هایی نظیر داروسازی، انرژی، نفت و گاز، تأمین آب، صنایع دفاعی، صنایع غذایی، صنایع معدنی و استخراج مواد معدنی با ارزشی بالاتر از طلا اشاره کردند که بیانگر این موضوع است که در صورت حمایت‌های لازم و تکمیل پروژه کشورمان به سطحی از دانش دست پیدا خواهد کرد که می‌تواند در بسیاری از زمینه‌ها ثروت آفرین بوده و کشور را به قطب علمی و اقتصادی دنیا تبدیل کند.

خضریان تصریح کرد: در ادامه اعضای کمیسیون اصل نود از بخش‌های مختلف و مراحل ساخت و توسعه تجهیزات چشمه نور ایران بازدید و از نزدیک در جریان پیشرفت‌های صورت گرفته در این زمینه قرار گرفتند و مقرر شد جهت جلب حمایت‌های مادی و معنوی و تسریع در روند احداث پروژه جلساتی با بخش‌های مختلف و با حضور مسئولان در کمیسیون اصل نود برگزار شود.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس با اشاره به بازدید نظارتی کمیسیون از دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) قزوین و محل احداث پروژه در شهریورماه سال جاری گفت: بر اساس گزارشات ارائه شده و به دنبال حضور نظارتی اعضای کمیسیون اصل نود و پیگیری‌های انجام شده پس از دستور مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت این پروژه در سال ۸۸، گره ۱۲ ساله موافقت سازمان برنامه برای تخصیص بودجه باز شد و موافقت کمیسیون ماده ۲۳ برای پروژه مذکور اخذ شده است که البته مطالبه کمیسیون تسریع در تخصیص اعتبارات این پروژه جهت جبران عقب ماندگی‌ها است./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار